Riikka Lehtonen:

Ohjaan kundaliinijoogaa ja meditaatiota Yogi Bhajanin perinteiden mukaisesti. Kundaliinijoogasta on tullut minulle tärkeä jokapäiväinen harjoitus. Olen löytänyt siitä mieltä, kehoa ja sielua koskettavan harjoituksen, joka pitää minut itseni keskellä kiireisessä arjessa. Kundaliinijoogan monipuolisuus ja voima kiehtoo minua ja olen iloinen, että saan olla mukana opettajien ketjussa välittämässä tätä oppia edelleen.


Mia Halme:

Olen aloittanut joogapolkuni yli 20 vuotta sitten astanga -joogassa. Harjoitukseni on sittemmin vaihtunut välillä Yin-joogaan, Kundaliiniin ja Intiasta poimittuihin asanoihin. Olen käynyt kursseja kehoterapiasta ja ReiKistä, joita olen myös yhdistänyt omaan harjoitteluuni. Nyt katson polkua kaikkine sivuaskeleineen ja siihen liittyviä opettajia kiitollisuudella. Joogassa yhdistyy kaikki; ei vain hengitys ja liike, vaan myös ihmiset ja se, mitä mieli tuo mukanaan. Joogaharjoituksessa tunnen olevani osa maailmaa ja korkein tavoitteeni onkin pitää jooga osana arkea. Tunneillani kannustan kokeilemaan ja olemaan armollinen. 


Outi Heiniö:

Ensin jooga oli jumppaa josta tuli erinomaisen hyvä olo. Selkä vetreytyi ja keho oli kevyempi kantaa. Hiljaa hiipien joogasta on tullut minulle elämäntapa. Se antaa minulle voimavaroja arkeen, tasapainoa ja hyvinvointia monella tasolla. Minusta on mahtavaa, että puhutaan joogaharjoituksesta. Siitähän elämässä ylipäätään on kysymys. Harjoittelemme joka päivä ja hetki olemaan harmoniassa itsemme ja ympäröivän maailman kanssa. Minulle jooga tarjoaa tämän sopusoinnun löytämiseen työkalut.

Asanaharjoitusta lähestyn myös vahvasti anatomian näkökulmasta. Ihminen on uskomattoman kiehtova kokonaisuus. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Jano oppia ymmärtämään kehomme ainutlaatuisuutta ei sammu koskaan ja koulutankin itseäni jatkuvasti lisää niin joogan kuin myös joogaa tukevien aiheiden parissa. Myös ohjatessa olen matolla oppimassa ja oivaltamassa.

Mielestäni joogaa kuuluu aivan kaikille!