Solan kaikki ohjaajat ovat joogakoulutuksen 

saaneita joogaopettajia.

Riikka Lehtonen:

Ohjaan kundaliinijoogaa ja meditaatiota Yogi Bhajanin perinteiden mukaisesti. Kundaliinijoogasta on tullut minulle tärkeä jokapäiväinen harjoitus. Olen löytänyt siitä mieltä, kehoa ja sielua koskettavan harjoituksen, joka pitää minut itseni keskellä kiireisessä arjessa. Kundaliinijoogan monipuolisuus ja voima kiehtoo minua ja olen iloinen, että saan olla mukana opettajien ketjussa välittämässä tätä oppia edelleen.


Mia Halme:

Olen aloittanut joogapolkuni yli 20 vuotta sittenastanga -joogassa. Harjoitukseni on sittemmin vaihtunut välillä Yin-joogaan, Kundaliiniin ja Intiasta poimittuihin asanoihin. Olen käynyt kursseja kehoterapiasta ja ReiKistä, joita olen myös yhdistänyt omaan harjoitteluuni. Nyt katson polkua kaikkine sivuaskeleineen ja siihen liittyviä opettajia kiitollisuudella. Joogassa yhdistyy kaikki; ei vain hengitys ja liike, vaan myös ihmiset ja se, mitä mieli tuo mukanaan. Joogaharjoituksessa tunnen olevani osa maailmaa ja korkein tavoitteeni onkin pitää jooga osana arkea. Tunneillani kannustan kokeilemaan ja olemaan armollinen. Parhaillaan päättelen joogaopettajakoulutusta Villa Mandalassa.


Outi Heiniö:

Kun astuin joogamatolle ensimmäisen kerran, tulin kuin kotiin. Löysin välittömästi joogasta jotain mitä mieleni ja kehoni kaipasi. Joogassa minua kiehtoo sen kokonaisvaltaisuus. Samassa harjoituksessa lisätään notkeutta, vahvistetaan kehoa, rauhoitetaan mieltä ja käännetään hetkeksi katse sisäänpäin, oman itsen äärelle. Tämä hektinen maailma jota elämme kaipaa vastapainokseen rauhaa ja pysähtymistä, siksi sydäntäni lähellä on opettaa joogan tarjoamia työkaluja myös lapsille ja nuorille. Mielestäni jooga kuuluu ihan kaikille!


Titta Häkkinen:

Kun menin joogatunnille ensimmäisen kerran yli 20 vuotta sitten, tiesin löytäneeni sen minun juttuni. Jooga on osa minua ja elämääni. Se antaa raamit kokonaiselle minulle. Olen löytänyt joogasta keholleni sopivan liikuntamuodon, mielenrauhaa, itseni kuuntelua, iloa ja lempeämmän asenteen koko elämää kohtaan. Elämä ei ole niin vakavaa, vaan oikeastaan aika hauska matka, jota kulkea. Toteutan tällä hetkellä pitkäaikaista unelmaani joogaopettajuudesta. Valmistun maaliskuussa 2020 Villa Mandalan 250h joogaopettajakoulutuksesta. Olen valmistunut myös meditaatio- ja rentoutusohjaajaksi Hali HappyLifeStyle -koulutuksesta. Koen palautumisen merkityksen erityisen tärkeänä nyky-yhteiskunnassa. Toivon voivani antaa työkaluja palautumisen tueksi jokaiselle osaksi arkielämää.