Neurosonic -patja tuottaa erittäin matalataajuista värähtelyä. Luonnollisena mekanismina värähtelyenergia vaikuttaa tasapainottavasti suoraan autonomiseen hermostoon. Neurosonic rentoutusmenetelmä ohjaa kehoa meditaation kaltaiseen tilaan, jolloin palautuminen nopeutuu ja tehostuu. Unen terveet mekanismit palautuvat ja samalla moni muukin asia kehossa ja mielessä saavat mahdollisuuden korjaantumiselle.


UNI:

Neurosonic vaikuttaa kehon kautta rauhoittavasti autonomiseen hermostoon ja mieleen. Stressihormonien tuotanto vähenee, jolloin uneen liittyvät mekanismit palautuvat. Ihminen rauhoittuu ja nukahtaminen helpottuu. Yölliset heräämiset vähenevät ja unesta tulee laadukkaampaa sekä palauttavampaa. 


STRESSIN LIEVITYS:

Kun mielesi on jo täynnä, on vaikea löytää tapaa päästä eroon negatiivisesta stressistä. Neurosonic teknologia ohjaa kehon ja mielen mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan, joka hoitaa ja ehkäisee stressiin liittyviä oireita.


PALAUTUMINEN:

Värähtelyn avulla tasapainotetaan hermoston toimintaa. Keho rauhoittuu ja sitä korjaavat mekanismit toimivat paremmin. Vaikutus näkyy esim. sykkeen rauhoittumisena, sykevälivaihtelun lisääntymisenä ja lihasten rentoutumisena.


Neurosonic -patja löytyy Hoitohuone Solasta.

HINNASTO:

Kertakäynti 30€

5 kertaa 130€

10 kertaa 240€

AJANVARAUS: 041-4492349 - Outi


Neurosonic -hoitoa ei tule vastaanottaa seuraavissa tilanteissa:

Akuutti tulehdustila / Akuutti veritulppa / Aktiivinen syöpä / Flunssa ja kuume / Raskaus / Välilevyn pullistumat akuutissa vaiheessa / Vakava silmäsairaus (mykiön tai linssin irtoamisen vaara, silmäleikkaus) / Jos sinut on juuri avoleikattu tai sinulla on jokin muu verenvuodon vaara / Jos olet ottanut rokotuksen, älä käytä Neurosonicia 24-tuntiin rokotteen ottamisesta.


Lue lisää: